Le Rebau

CAMPING
***
Tel. : 04 67 98 50 78  -  06 83 33 49 56

Camping *** Le Rebau

Locatie

van

Kampeerplaatsen

 

 Of u nu op een camper, een caravan of een tent bent, Camping LE REBAU *** stelt u ruime en aangename traditionele kampeerplaatsen ter beschikking in een groen scherm.

Kampeerders hebben toegang tot sanitair (douches met warm water) met een overdekte outdoor paal voor tafelgerei, een parkeertarief voor een voertuig en toegang tot het zwembad.

Kampeerplaatsen

HOOGSEIZOEN :

01/07 - 31/08

LAAGSEIZOEN :

-25%

Toeristenbelasting : 0,66€ per volwassenr adulteen per dag (niet inbegrepen in de tarieven)

Opties : Elektriciteit 5A : 5€/nacht - Extra auto: 4€ par nacht - Dierlijk: 3€ par dag.

Reservering - Betaling - Geschillen

 

De reservering wordt van kracht na ontvangst van het reserveringscontract, vergezeld van een aanbetaling van € 90 en een reserveringsvergoeding van € 10.

In geval van betwisting en na het betreden van de "klantenservice" van de vestiging, heeft elke klant van de camping de mogelijkheid om een consumentenbemiddelaar aan te nemen, binnen maximaal een jaar na de datum van de schriftelijke klacht , per aangetekende brief met ontvangstbevestiging aan de exploitant. De gegevens van de bemiddelaar die door de klant kunnen worden ingevoerd, zijn als volgt: Medicys op internet: www.medisys.fr, per post: contact@medicys.fr, per telefoon: 01.49.70.15.93 of per post: 73 boulevard de Clichy 75009 PARIS.